Wie zijn we

Naam: Tuinsteentjes
Adres: Oudeweg 1
4587 LD Kloosterzande
Nederland
Telefoon 0031 6 13 08 72 55
E-mail info@tuinsteentjes.com

Ons website-adres is: https://www.tuinsteentjes.com.

 

Welke persoonlijke data we verzamelen en waarom we het verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Bestellingen

Wanneer je een bestelling plaatst verwerken wij uw contactgegeven: naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres. Dit is immers nodig om de bestelling op correcte wijze te kunnen versturen.

Tuinsteentjes maakt gebruik van Google Analytics Cookies om de website te verbeteren. Hiervoor hebben wij een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. Het laatste octet van het IP adres is gemaskeerd om gegevens te anonimiseren. Gegevens worden niet gedeeld met Google.

 

Met wie we jouw data delen

Uw data wordt niet gedeeld met externe partijen

 

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Administratieve gegevens, benodigd voor de bestelling, worden 7 jaar bewaard.

 

Welke rechten je hebt over je data

Indien u een bestelling hebt geplaatst, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Aanvullende informatie

Uw gegevens worden in een beveiligde elektronische omgeving bewaard.

Ten slotte willen we u er nog op wijzen dat u altijd het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.